• Over ons

    Alleen is maar alleen.

    Bureau Meerzijdig is een één-mens-onderneming, maar niet alleen. Meerzijdig werkt samen met verschillende groepen en individuele denkers en doeners. Zo kun je dynamisch de goede kanten combineren. Je selecteert elkaar zorgvuldig in een balans van eigenheid en samenspraak.

Cor

In de afgelopen 30 jaar ben ik zelf in grote lijnen werkzaam geweest in het onderwijs, de kerk en het bedrijfsleven. Ik heb academische opleidingen gevolgd in Utrecht, Kampen, Groningen en Leiden. Als jurist (mr.) en godsdienstfilosoof ( drs.) ben ik afgestudeerd. Daarnaast heb ik aan de Fontys Hogeschool een financiële opleiding gevolgd. Merlijn Nuland tekende voor mijn mediatorsopleiding, vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en vertrouwenspersoon integriteit.

Deze verschillende disciplines en ervaringen combineer ik in mijn huidige werkzaamheden zoals u die op deze site kunt lezen. Naast persoonlijke motivatie vanuit mijn christelijk geloof, vind ik inspiratie in de Rechten van de Mens als algemeen menselijke waardenbasis.

Mijn profiel is een mensen-mens, een doener die wel eerst wil denken over wat die doet. En dan: samen met elkaar iets moois opbouwen,

Kortom: een levensgenieter die van meer dan oppervlakkigheid houdt.