bokeh photography

Over mij

In de afgelopen 30 jaar ben ik in grote lijnen werkzaam geweest in het onderwijs, de kerk en het bedrijfsleven.

Ik heb academische opleidingen gevolgd in Utrecht, Kampen, Groningen en Leiden. Als jurist (mr.) en godsdienstfilosoof (drs.) ben ik afgestudeerd. Verder heb ik de kerkelijke opleiding binnen de PKN gevolgd (ds) Daarnaast heb ik aan de Fontys Hogeschool een financiële opleiding gevolgd. Merlijn Nuland tekende voor mijn mediatorsopleiding, vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en vertrouwenspersoon integriteit.

Deze verschillende disciplines en ervaringen combineer ik in mijn huidige werkzaamheden zoals u die op deze site kunt lezen. Daarnaast geef ik ook examentrainingen voor de Mediation Toets bij Merlijn. Momenteel ben ik ook voorzitter van het Platform Christen Mediators.

Naast persoonlijke motivatie vanuit mijn christelijk geloof, vind ik inspiratie in de Rechten van de Mens als algemeen menselijke waardenbasis.

Mijn profiel is een mensen-mens, een doener die wel eerst wil denken over wat die doet. En dan: samen met elkaar iets moois opbouwen,
Kortom: een levensgenieter die van meer dan oppervlakkigheid houdt.

Wat mensen van mij zeggen is dat ik doorgaans in een ontspannen sfeer schep en dan creatief en scherp analyseer. Zo maak ik problemen voor betrokkenen inzichtelijk en zoek mee naar oplossingen als partijen zelf die niet zo gemakkelijk vinden.